Anette Olzon – “életjel”

//Anette Olzon – “életjel”

Anette Olzon – “életjel”

Anette tegnapi blogbejegyzéséről:

Anette Olzon a blogján megköszöni a rajongóknak, hogy gondoltak rá. Elmondja, hogy már jól van, de még kicsit fáj a feje, ami az izomrándulás miatt is lehet, és el fog múlni. Az estet sokkoló volt, és a pillanat tört része alatt megtapasztalhatja az ember, hogy az élet milyen törékeny.

Már korábban is volt bűncselekmény áldozata, fiatal korában, de sokkal rosszabb volt a helyzet. És most, hogy ez az eset történt, terapeutához ment, hogy elbeszélgessenek ezekről a dolgokról. Fontosnak tartja ezt, mert ezeken a dolgokon túl kell esni akkor is, ha különösebb lelki sérülés nélkül megúszta.

Az eset óta azon is gondolkodik, hogy egyáltalán az élet megfelelő ösvényén halad-e a nővéri tanulmányaival, vagy más felé kellene mozdulni. A tanulmányai előtt pszichológián körein belül akart dolgozni. Egyelőre marad az eredeti terveinél,  aztán, majd meglátja.

Záró soraiban arra hívja fel a figyelmünket, hogy tisztában kell lennünk, hogy az élet megváltozhat egy másodperc alatt. A legtöbb Földön járkáló ember JÓ, és igen is vannak. DE óvatosnak kell lennünk, így a többi nem árthat nekünk.

Anette Olzon

Jelentkezz be a honlapra a továbbiak eléréséhez!!!!!!!!!!!!!!

Facebook Comments

By | 2017-06-19T11:05:38+00:00 március 4th, 2016|Hírek, érdekességek|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.