Tarja álma is valóra vált

//Tarja álma is valóra vált

Tarja álma is valóra vált

Tarja Turunen a Nightwish alapító énekesnője június 19-én részt vett Clissonban a hellfest-i sajtókonferencián.
Arra a kérdésre, hogyan alakult a szóló karrierje azóta, hogy 2005.ben távozott a Nightwish-tól, azt mondta, hogy életének jelenlegi állása szerint, mint művész egy nagyon kellemes helyre került.
Sok minden megváltozott. Nagyon sokat tanult ezekben az években. Egy szólóénekesnek teljesen más lenni, mint egy együttes tagjának. Totálisan más. Az egész helyzet teljesen más. Helyzetek, amiket nem igazán lehet összehasonlítani., annyira különbözőek. De megtalálta a boldogságot, és szabadságot is, és őszintén szólva, azzal, hogy dalokat ír, és ad elő közönsége számára, egy álom vált számára valóra. És nagyon, nagyon, nagyon hálás annak a lehetőségnek, hogy napjainkban  művész lehet, és karrierje lehet.
Általában nagyon kemény időket élnek zenei berkekben, így senkinek sem egyszerű, de úgy gondolja, hogy igazán, igazán… erre minden nap emlékeznie kell. (úgy tűnik itt elragadják érzelmei 🙂 )
Tarja soron következő lemeze a The Shadow Self lesz, mely augusztus 5-én jelenik meg.
Míg a lemez megjelenésére várnak, június elején megjelentettek egy album-előzetes lemezt, a több mint ötven perces új zenét tartalmazó ’The Brightest Void’-t (érdekes, gyakorlatilag két lemezt ad ki?).
A lemezen nem egy, hanem három ismert vendégművész is szerepel. Michael Monroe a finn csillag, a glam rock ikonja, és a Hanoi Rock frontembere.
Chad Smith (nem is kell további bemutatás, ha mégis: RHCP dobosa 😉 ) és egy új mix a régi Within Temptation dalból, a Paradise (What About Us-ból került rá, melyet a világhírű Tim Palmer hangmérnök kevert). Tarja soron következő heavy rock albuma a “The Shadow Self”, melyet august 5-én ad ki az earMUSIC.
 Az előlemez bemutatja Tarja új kislemezét a No Bitter End-et, mint album nyitó dalt. Ezt követ, és felráz  egy Paul McCartney feldolgozás, a House Of Wax, és egy jól ismert motívum is feltűnik a lemezen. A Goldfinger című James Bond film világhírű dallama.

Forrás: http://www.blabbermouth.net/

Facebook Comments

By | 2017-06-19T10:34:35+00:00 július 3rd, 2016|interjúk|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment