Slusnej ROCK Kanál Floor és Tuomas interjú 2016.07.03.

//Slusnej ROCK Kanál Floor és Tuomas interjú 2016.07.03.

Slusnej ROCK Kanál Floor és Tuomas interjú 2016.07.03.

Slusnej ROCK Kanál interjú 2016.07.03.

A decemberi prágai koncert után most visszatértek, hogy lássák a rajongóikat. Ezzel nyit a riporter.

Floor arra a kérdésre, hogy hogyan tekint vissza arra a négy évre, amit a Nightwish tagjaként megélt, elmondja, hogy igazán fantasztikus. Tuomas visszakérdez, hogy már négy éve?

Hát igen, rohan az idő…

Nagyon sok időt töltenek el együtt, sokszor többet, mint a partnereikkel vagy gyerekeikkel otthon. Teljesen más mindenkinek a személyisége, és sok vicces dolog történik. Tuomas szerint a legfontosabb dolog, hogy képesek legyenek bármin, és mindenen nevetni, mert nagyon kevés olyan dolog van a világon, ami halálosan komoly. Magukon a legtöbbször.

Floor-t arról kérdezi a riporter, hogy melyik volt az első Nightwish dal, amit hallott. Floor nevetve mondja, hogy jótól kérdezi, aki soha nem emlékszik címekre, és nevekre. Valószínű a második album volt. Tuomas segíti ki, hogy az az Oceanborn volt.

Hogy mit csinálnak a koncert előtt? Tuomas  mindenképpen körülnéz, ahol épp a koncert van. De az utazás közbeni „pihenőben” sokat beszélgetnek, olvasnak, Youtube-oznak. És éttermekbe járnak. Mindenkinek megvan a maga rutinja. Van, aki filmet néz. Vagy játszik. Floor szeret nyelvet tanulni útközben. Most finnt tanul, és elég mulatságos, ha finnül akarja a többiek előtt kifejezni magát. Szerinte a finn egyáltalán nem egy könnyű nyelv. És svédül is tanul. És ezt jó időtöltésnek tartja. Ő nem az az ember, aki azt mondja, hogy „Holnap reggel találkozzunk az edzőteremben.” A koncert előtt nem akarja semmivel kiadni az energiáját, hogy a koncerten csúcsformában legyen. Sem városnézésre, sem edzésre, sem másra. Testileg és szellemileg is mindig a legtöbbet akarja nyújtani. Ahogy az itallal is vigyáz, és mint énekes fontosnak tartja, hogy meggondolja az ember, mit csinál, mert visszaüthet egy két nappal megivott bor is.

Szívesen megnéznék az előzenekarokat, de Tuomas azt mondja, hogy az lehetetlen, hiszen akkor ki kellene menni a közönség közé. Floorral olyan már előfordult, hogy egy arénás koncerten az aréna legfelső szintjét nem nyitották meg a közönségnek, így onnan nézhette az  vendég zenekart.

forrás:

http://www.slusnejkanal.cz/

sktv_logo

Facebook Comments

By | 2017-06-19T08:52:05+00:00 július 5th, 2016|interjúk|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment