SZÜLETÉSNAPI FELHÍVÁS!!!

//SZÜLETÉSNAPI FELHÍVÁS!!!

SZÜLETÉSNAPI FELHÍVÁS!!!

A magyarországi rajongók nevében szeretnénk felköszönteni a zenekart augusztus 20.-án. Készítünk egy rajongói könyvet gyönyörű bőrkötésben, melyben mi rajongók elmondhatnánk azt, amit mindig is szerettünk volna a tudtukra adni. Ha ti is szeretnétek őket köszönteni és szerepelni a könyvben nincs más dolgotok, mint választani az alábbi lehetőségekből (többet is lehet):
1. Várunk bármilyen művészeti alkotásról fényképet, amit saját kezed munkájával készítettél róluk vagy a zenéjük hatására. Semmiképp ne Facebookra töltsétek a képeket és kérünk benneteket, hogy lehetőleg jó minőségű fényképeket készítsetek. Az email címet alább megtaláljátok.

2. Küldhettek verseket (kizárólag a  Nightwish és zenéje, dalai által ihletett), melyet megjelentetünk a könyvben magyarul és angolul is. 

3. Írjátok meg, mikor hallottatok először a  Nightwish-ről, melyik dal volt az első, ami magával ragadott, mit éreztél akkor és milyen érzéseket vált ki belőled a zenéjük most. Melyik a kedvenc dalod jelenleg, valamint válassz egy idézetet valamelyik dalból,ami neked fontos (természetesen, ha nem tudod angolul, lefordítjuk).

3. pontban szereplő írásokat 2016. 07. 28-án 20 óráig küldhetitek  ide a cikk alá hozzászólásban, vagy az alábbi email címre: 
dreamers@nightwishdreamers.hu

Az 1. pontban szereplő műveket pedig 2016. 07. 28. 20 óráig küldhetitek az alábbi email címre: 
dreamers@nightwishdreamers.hu

2. pontban szereplő műveket pedig 2016. 07. 28. 20 óráig küldhetitek  ide a cikk alá hozzászólásban, vagy az alábbi email címre: 
dreamers@nightwishdreamers.hu
HAJRÁ RAJONGÓK! CSINÁLJUNK MINÉL VASTAGABB KÖNYVET! 🙂

 

 

Facebook Comments

By | 2017-06-19T10:29:07+00:00 július 22nd, 2016|Nightwish Dreamers hírek|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.