Amikor egy Nightwish dal más stílussal találkozik.

//Amikor egy Nightwish dal más stílussal találkozik.

Amikor egy Nightwish dal más stílussal találkozik.

Érdekes zenei élményben volt részem a napokban, amikor rátaláltam erre a YT videóra. Azt kell mondjam, hogy elsőre tetszett amit csináltak. Talán nem szentségtörés, hogy összehozták a Storytime-ot két másik dallal, ami nagyon különböző stílust képvisel. Ilyenkor mindig azt mondom, hogy ezzel a “házasítással” is népszerűsítik a Nightwish zenéjét. Olyanok is meghallgatják, akik még csak hírből sem ismerik a szimfonikus metált, és a Nightwish-t sem, viszont kedvencük esetünkben a Green Day, vagy a  t.A.T.u. És a zene hallgatása közben rádöbbennek, hogy mennyire jó is a Storytime! És akkor már csak egy lépés, hogy az ismert videómegosztón rákeresnek az együttes nevére… és kész is! Már ők is szeretik. 🙂 Vagy gondoljunk csak arra, hogy a Bye Bye Beautiful-ból egy remixet készített  DJ Orkidea … és bár teljesen más stílust képvisel, mégis felkerült a Nightwish egyik albumára is felkerült. Biztos ilyen megfontolásból is.Melyikre is?

Erre gondoltam:

A videót Chloe Bruce mozdulatsoraiból állították össze, aki fekete öves, négy danos mester Tang Soo Do-ban. De színésznő is.

Több filmben is láthattuk őt. ( Például a Star Wars VII, a Guardians Of The Galaxy és a Exodus: Gods and Kings című filmekben).

NW-Green Day-TUTU

A zene pedig Nightwish Storytime-ja, a Green Day Boulevard Of Broken Dream-je. ‘Tatu’-ban nem vagyok jártas, csak a nyolcörvest ismerem 🙂

Valaki tudja a t.A.T.u dal címét?

 

Facebook Comments

By | 2017-06-19T10:31:02+00:00 augusztus 3rd, 2016|feldolgozások|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment