Marco őszinte vallomása

Főoldal/interjúk/Marco őszinte vallomása

Marco őszinte vallomása

Marco még a tavasszal adott interjút az MTV.fi magazinnak, melyben őszintén beszélt az alkoholizmusról, az elmúlt évek nehézségeiről.

23312140
Marco, mint oly sok zenész, szintén sok alkoholt fogyasztott. Nem múlhatott el koncert, és turné a nagymértékű alkoholfogyasztás nélkül. De, mint elmondja, ennek már öt éve, azóta csatlakozott azon zenészek egyre növekvő táborához, akik egyáltalán nem fogyasztanak alkoholt.
Az interjúban nyíltan beszél arról, hogy élete legnagyobb kihívása volt, mikor szembesült  azzal, hogy az alkohol legyőzheti és elpusztíthatja mindazt, ami az életet jelenti számára. Családot, barátokat és a munkáját, amit szenvedélyesen szeret….a zenélést. Ráadásul ebben az időszakban a depresszió is úrrá lett rajta, de a sok alkohol miatt nem szedhette a gyógyszereket. Öt évvel ezelőtt úgy döntött, hogy nem fogyaszt többet semmiféle szeszes italt. Rendkívül kemény időszaka volt ez életének, amelyből mi rajongók szinte semmit nem érzékeltünk. Marco jófej, buliarca mögött kemény küzdelem zajlott. Marco szerint Finnország alkoholfogyasztási kultúrája rossz. Aki nem iszik, azt csodabogárként bélyegzik meg. Ez nagyon komoly probléma a fiatalok körében is, mert nagyszámban fogyasztják mértéktelenül az alkoholt (ez sajnos nálunk is tendencia 🙁 ).  Olyanok ítélték meg és el, akiknek fogalmuk sem volt milyen ember is ő valójában, milyen gondokkal küzd. De elhatározta, hogy új fejezetet nyit életében és sokkal jobb ember szeretne lenni.

instantánea_053
Marco hihetetlenül erős ember. Borzasztó nehéz lehetett albumkészítés, stúdiózás, turnézások közepette mindezt véghez vinni és eltolni, elutasítani azt a bizonyos poharat….
Köszönjük neki, hogy bepillanthattunk a mindennapi küzdelmekkel teli háttérbe, szembesülhettünk azzal, hogy ugyanolyan esendőek, ugyanúgy megjárják a mélységeket.
Marco példát mutatott minden rajongónak (és őt elítélőknek is), hogy ki lehet mászni a gödörből, a csatákat meg kell vívni és végül emelt fővel nyerni.

Köszönjük a fordítást Finnországban élő barátunknak Suoniitanak. 🙂

 

Facebook Comments

By | 2017-06-19T10:21:27+00:00 szeptember 3rd, 2016|interjúk|1 hozzászólás

About the Author:

Egy hozzászólás

  1. […] Marco a nehézségeiről egy interjúban is nyilatkozott tavaly, melyet elolvashattok: ITT Azt sajnos nem tudjuk, hogy nemzetközi kiadásban megjelenik-e, de bízunk benne. Viszont a finn […]

Hagyj üzenetet