Floor Instagram 2016-09-29 – Nincs többé ReVamp

//Floor Instagram 2016-09-29 – Nincs többé ReVamp

Floor Instagram 2016-09-29 – Nincs többé ReVamp

revamp-over02

ReVamp szomorúan tájékoztatja rajongóit, hogy nincs többé ReVamp… és az együttes hivatalosan is leállt. Két nagyszerű album után sajnálatos módon nem létezhet egy együttes úgy, hogy az alapító fronténekes, Floor Jansen a Nightwish tagja is. Projektben talán meg lehet, de egy együttes megérdemel teljes odaadást, amit lehetetlen két együttesben egy időben megvalósítani.

Floor elmondja, hogy büszke a két albumra, amit közösen készítettek. A ReVamp-ban olyan tehetséges, és nagyszerű zenészek vannak, hogy nem akarja, hogy tovább várjanak rá, új album készítésére. És nem akar hiú reményt táplálni a rajongókban sem. A ReVAmp-nek rövid, rögös de izgalmas élete volt, és itt az idő az új zenekarok és projektek elindításához. Mindenkinek köszöni aki részt vett ebben a szeretetben és odaadásban.

A ReVamp a továbbiakban tájékoztatja a rajongóit, hogy a ReVamp Facebook oldala még egy hónapig működni fog, hogy fogadja a reakcióikat.

„Köszönjük a szenvedélyeteket, szereteteteket odaadásotokat, és támogatásotokat! Nincs kétségünk afelől, hogy ismét láthatjátok az együttest így vagy úgy, a zene él, és a vég mindig valami új kezdetét jelenti.”

Valamint a további terveikről itt lehet olvasni:

Jord és Henk új CD-jéről a The Blackest Gray-ről: www.facebook.com/TheBlackestGrey

Jord és a My Propane új albumának munkálatairól: www.facebook.com/mypropane

Ruben különböző projektekben ír zenét, és dolgozik: www.rubenwijga.com

Facebook Comments

By | 2017-06-19T10:26:35+00:00 szeptember 30th, 2016|Hírek, érdekességek|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment