Floor a gyönyörű kismama – rövid interjú az anyaságról és a zenekarról

Főoldal/interjúk/Floor a gyönyörű kismama – rövid interjú az anyaságról és a zenekarról

Floor a gyönyörű kismama – rövid interjú az anyaságról és a zenekarról

Floor a RadioRock rövid interjújában arról beszél, hogy hogyan készül az anyaságra, hogyan tervezi összekapcsolni az anyaságot a “munkával”.
A riporter hölgy első kérdése, hogy egy ilyen hektikus élet után Floor vajon csak úgy “le tud nyugodni” és élvezni a családi életet?
Floor erre azt válaszolja, hogy fogalma sincs milyen lenyugodni, de azt tudja, hogy nagyon fogja élvezni a családi életet. Csodálatos dolognak tartja, ezt látta édesanyjától és tapasztalta már szülőkké váló ismerőseinél. Úgy gondolja csak a gyermekével lenni, egy nagyszerű dolog. Persze azzal is tisztában van, hogy egy gyermek mellett nem igazán a pihenésről szól az élet.
A második kérdés arra vonatkozik, hogy a Nightwish mindig mindent nagyon tudatosan, előre tervez, beszéltek-e arról, hogyan fogja érinteni a turné az életét úgy, hogy ott lesz a kis Nightwish bébi is.
Floor azt mondja, hogy ez egy fontos és nagy kihívást jelentő kombináció, és örül annak, ahogy most állnak a dolgok, vagy ahogy tulajdonképpen mindig is álltak a zenekarral kapcsolatosan. Egy nagyon nyitott csapat, és szinte mindent meg tudnak beszélni. A srácok nagyon  kíváncsiak, és pár hónappal ezelőtt kezdtek arról beszélgetni, hogy 2017-ben gyermeket szeretne. Nagyszerű együtt gondolkodni arról, hogy hogyan lehet összekombinálni az egészet, mert hiszen a partnere, Hannes  is egy sikeres együttesben játszik (Sabaton) és sokat turnézik. Egyáltalán nem tart attól, hogy ez nem fog működni. Persze, hatalmas  kihívás lesz!
 „A kis Sabaton, vagy Nightwish napközis program olyan bájosan hangzik, nem?” – fejezi be a RadioRock rövid interjúját Floor nevetve.

Úgy tűnik Floor nagyon tudatosan készül az anyaságra, igazi belevaló, laza szülei lesznek a kis Nightwish/Sabaton bébinek. Floor ha lehet még szebb lett, sugárzó és magával ragadó. Minden elismerésünk neki, hogy a turné azon szakaszában is maximálisan “odatette” magát a rajongóknak, mikor már a pindurka a koncertek alatt is mocorgott. Sőt, még a headbang sem maradt el. 😀 Nézzétek:

Facebook Comments

By | 2017-06-19T08:50:35+00:00 november 7th, 2016|interjúk|1 hozzászólás

About the Author:

Egy hozzászólás

  1. […] Az anyaságról szóló Floor interjú cikket a honlapunkon ITT olvashatjátok. […]

Hagyj üzenetet