A blabbermouth.net – Kik szerepelnek az Ayreonnal 2017-ben?

//A blabbermouth.net – Kik szerepelnek az Ayreonnal 2017-ben?

A blabbermouth.net – Kik szerepelnek az Ayreonnal 2017-ben?

Ayreonisták! Figyeljetek, és jegyezzétek be a naptáraitokba a 2017. szeptember 15-ét, és 16-át!

arjenlucassenayreonlive2017promo_638

Akkor tapasztalhatjátok meg ugyanis az Ayreon-t élőben. Arjen Lucassen , az Ayreon mesterelméje a legjobb dalokat választotta ki az Ayreon albumokról és a Star One-ról, hogy létrehozzon egy exkluzív koncertet, az Ayreon Universe-et, mely Tilburgban a 013 Poppodiumban rendeznek a legeslegjobb eredeti énekesekkel, és zenészekkel. Várható lesz a koncerten Floor Jansen és Marco Hietala (NIGHTWISH), Russell Allen (SYMPHONY X), Damian Wilson (TRESHOLD), Hansi Kürsch (BLIND GUARDIAN), Tommy Karevik (KAMELOT), Jonas Renkse (KATATONIA), Anneke Van Giersbergen (THE GENTLE STORM) és több más eredeti Ayreon énekes a színpadon, és  maga Arjen Lucassen is feltűnik.

Bár a videónál 2016 szerepel, azért tudjuk, hogy jövőre lesz 🙂

A rendes jegyértékesítés november 24-én 10 órakor kezdődik. Minden Arjen Lucassen hírlevélre feliratkozónak lehetősége lesz a jegyet egy nappal korábban megvennie a jegyet a kiírtnál. (honlap címe a cikk végén)

2017 izgalmas év lesz Arjen Lucassen számára, az új Ayreon albummal (erről korábban írtunk honlapon – Palex) és az említett élő koncert show-jával, melyet ő maga szervez és alkot meg személyesen, segítőjével, Joost van den Broek-kel.

A 2015-ös négy nagy sikert aratott, teltházas színházi show után úgy döntöttek ketten, hogy még egy nagyobb koncertet terveznek. Annyi régi jó Ayreon dallal, és annyi eredeti előadóval, amennyivel csak lehet. A koncert címéből is kitalálhatjuk, hogy igen csak nagy vállalkozás, és hatalmas durranás lesz.  Az Ayreon zenéje magasra teszi a mércét, hogy mindenki a saját határait is áthágja. Mindent elkövetnek a csapattal, hogy a több hónapos előkészületek után megalkossák az egyszer az életben élményt, és előadást, teljesítve a rajongók elvárásait.

És természetesen a jövőre megjelenő albumról is szerepel majd dal.

Ha a listát végignézzük, akkor tudjuk, hogy nemkétséges, giganagy szuperkoncert lesz 🙂

dia1Floor Jansen (NIGHTWISH)
Russell Allen (SYMPHONY X)
 Damian Wilson (THRESHOLD)
 Hansi Kürsch (BLIND GUARDIAN)
Tommy Karevik (KAMELOT)
 Marco Hietala (NIGHTWISH)
 Jonas Renkse (KATATONIA)
 Mike Mills (TOEHIDER)
Anneke Van Giersbergen (THE GENTLE STORM)
 Marcela Bovio (STREAM OF PASSION)
 Irene Jansen
Robert Soeterboek (STAR ONE)
 Edward Reekers (KAYAK)
 Jan van Feggelen
 Magali Luyten (NIGHTMARE)
 Lisette Marije (SCARLET STORIES)

ayreon-universe2

A kiválasztott együttes magába öleli majd Arjen kedvenc zenészeit, beleértve: Ed Warby (dobok), Johan van Stratum (basszusgitár), Marcel Coenen (első gitár), Ferry Duijsens (gitár), Joost VAN DEN Broek (billentyűk), Ben Mathot (hegedű), Jeroen Goossens (fuvolák, fafúvósok) és Maaike Peterse (cselló).

Joost Van Den Broek, aki a zenei igazgatója a leendő koncertnek, állítja, hogy elkerülhetetlen lesz, hogy ez legyen a legegyedibb élő eseménye a szimfónikus és pogresszív metál műfajnak.

Aki hallott már dalt az Ayreon-tól, és ismeri a lemezeit, biztos nagyon várja a nagy eseményt. És aki nem, és látja a fellépő vendégművészek listáját, az is. Csak ne olyan messze lenne, Hollandiában…

Facebook Comments

By | 2017-06-19T10:08:53+00:00 november 23rd, 2016|Hírek, érdekességek|2 hozzászólás

About the Author:

2 hozzászólás

  1. […] A blabbermouth.net – Kik szerepelnek az Ayreonnal 2017-ben? […]

Leave A Comment