A fiatal házasok különleges, közös hobbija

//A fiatal házasok különleges, közös hobbija

A fiatal házasok különleges, közös hobbija

Tudjátok-e mi  Tuomas és Johanna kedvenc időtöltése? 

 

A zenész házaspár Tuomas Holopainen és Johanna Kurkela közös szenvedélye a skandináv típusú rejtvények készítése.
Tuomasnak négy szenvedélye van: Disney, zene,  keresztrejtvények készítése és a fantázia hoki… 😀 Még mielőtt félreértenétek nézzétek meg mi is ez a játék, amiért Tuomas rajong:

A közös rejtvény készítésben a munkamegosztás a következőképpen zajlik Tuomas elmondása alapján: ő készíti Excel-ben a rejtvényt (vaóóóó… 😀 ), a rajzokat ezután Johanna alkotja hozzá. Ha kedvetek támad ilyet készíteni, íme egy kis segítség:

Tuomas és Johanna gondoltak egy nagyot és elküldték egy saját készítésű rejtvényüket Erkki Vuokila-nak, a Vörös Pelikán című rejtvényújság egyik szerkesztőjének. Elkezdődött a levelezés közte és házaspár között. Vuokila-tól lehetőséget kaptak, hogy megjelentethessék a saját készítésű rejtvényüket ebben az újságban. Tuomas-t és Johanna-t ez nagyon fellelkesítette, folyamatosan csiszolták tudásukat, hogy elkészítsék azt a rejtvényt, melyet az újság megjelentet. Johanna decemberben bejeződő turnéja után aktívan láttak hozzá a közös rejtvény megalkotásának, melyet januárban elpostáztak az újság címére. Hamarosan megtudták, hogy a februári számban meg is fog jelenni.
Tuomas-t ez rendkívül izgatottá tette: “Ugyanaz az érzés volt bennem, mint amikor meghallottam az első alkalommal a dalomat a rádióban 1997-ben.”
És a rejtvény minden rajongó számára elérhetővé vált a Punainen Pelikaani, azaz a Vörös Pelikán rejtvényújság februári számában, ahol is felhívják a figyelmet, hogy az újság meglepetése a Holopainen-Kurkela házaspár debütáló rejtvénye.

Az újság internetes oldalán röviden bemutatkoznak a szerzők (rejtvénykészítők). Görgessetek az oldal aljára, ott található Tuomas bemutatkozása, melyben elmondja, hogy Johannával nagyon szeretik az érdekes történeteket, játékokat és rejtvényeket. Pár évvel ezelőtt egy hosszú repülőút során, hogy gyorsabban teljen az idő elkezdett rejtvényt készíteni, mely közös szenvedélyükké vált és az első együtt készített rejtvényt (5 darabot), egyedi karácsonyi ajándékként a család kapta meg. Sőt, ebben a bemutatkozásban még azt is elárulja, hogy készül egy új Nightwish könyv is!!! (Yesss, alig várjuk 😀 )

A rejtvényújság szerzői

Végül, de nem utolsó sorban, íme a Tuomas-Johanna által alkotott rejtvény. Jó rejtvényfejtést mindenkinek! 😉 😀

Forrás: iltasanomat.fi, Punainen Pelikaani

Facebook Comments

By | 2017-06-19T09:51:28+00:00 február 26th, 2017|Hírek, érdekességek|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment