Marco megjelenése valóban nem káprázat :)

//Marco megjelenése valóban nem káprázat :)

Marco megjelenése valóban nem káprázat :)

Dreamers társunk, Suonita, aki Finnországban él,  március 25-én elment Helsinkiben a Tavastia-klubui-ba a Turmion Kätilöt koncertjére. Örömmel újságolta, hogy milyen meglepetés érte a koncerten.

Igen, bizony! Marco Hietala is színpadra lépett. Az első sorban állva láthatta az alkotói szabadságát töltő Marco-t.

„Míg a párommal a bejáratnál várakoztunk, azt mondta, hogy mintha Tuomast, és Marco-t látná a másik bejárat felé… (Mivel van olyan magas, és átlát a közönség feje felett.) Majd hozzátette, hogy biztos csak hallucinált.

És aztán lám, lám! A koncerten egyszer csak megjelent Marco a színpadon, és megdicsérte a bandát. Hatalmas ováció és tapsvihar tört ki, amíg elsétált a mikrofonig, és vissza.

A párom mégis jól látta, na meg szerintem is… azaz Tuo is ott volt… hmmm de miért nem tartott vele Johanna? Biztos pasis este volt.”

Köszönjük szépen Suonita a hírt, és a fotókat is 🙂

A Youtube-on sajnos nincs felvétel, ahol Marco beszél, de ízelítőnek egy videó az együttesről:

De akár énekelhetett volna a koncerten… ugyanis…

Meglepődtem, mert amikor a finn industrial metal együttesre kerestem, kiderült, hogy a Turmion Kätilöt és Marco az ismeretsége nem is új keletű, hiszen többször dolgoztak már együtt.

2005-ben megjelent Niuva 20 EP-jükön feldolgozták a Deep Purple Stormbringer című számát, melyet közösen énekelnek Marco-val.

Turmion Kätilöt – Stormbringer

A 2013-ban megjelent Jalopiina kislemez, mely a Kiitos 2004-2014 lemezük előfutára volt. (Mellyel a tíz évüket köszönték meg rajongóiknak.) Természetesen az album DVD a tíz éves évfordulóra jelent meg 2014.10.06-án. Marco ezen a lemezen is énekel. 🙂

Turmion Kätilöt – Jalopiina Official Single Version

Kicsi a metál világ 🙂

Facebook Comments

By | 2017-06-19T09:22:27+00:00 április 10th, 2017|Hírek, érdekességek|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment