Kiteenarium, a nemzetközi musical

//Kiteenarium, a nemzetközi musical

Kiteenarium, a nemzetközi musical

A 2017-es Kitee-i Nemzetközi Zenei és Művészeti Fesztivál csúcspontja a Kiteenarium-Kitee Urban Legend musical. Dean Kopri és Andrew Wrangell műve az Ocean Souls előadásában elevenedik meg több nemzet művészeinek részvételével.

Dean Kopri így mesél az Ocean Souls létrejöttéről:
Helló Mindenki!
Hadd mondjak el többet az Ocean Souls Csoportról.
Az ötlet, hogy létrejöjjön egy kis zenész csoport, a 2015-ös Kitee Nemzetközi Zenei és Művészeti Fesztivál alatt született. Az egyik koncert után beszéltem a főnökünkkel és barátommall, Plamen Dimov-val, akinek tetszett az ötlet.
A következő dolog a zenészek kiválasztása volt, a zenei adottságukra alapozva.
Számomra nagyon fontos volt még a személyiségük, és a munkához való hozzáállásuk, stb.
Amikor ez megtörtént el kellett készíteni a setlistet és elrendezést a 2016-os KIMAF-ra, mint egyfajta tesztet, hogy lássuk, hogy valójában működik-e a dolog. Mint tudjátok, a legtöbb ember a csoportban más-más országból való, mindenkinek megvan a maga életstílusa, munkája, családja…
És egy ilyen csapattal dolgozni (FB-on és Skype-on) nagyon bonyolult. Csak remélni tudom, hogy az emberek keményen dolgoznak otthon, és megtanulják a dalokat, mivel csak pár napunk lesz a próbákra, ha már ott vagyunk Kitee-ben. De mióta a 2016-os KIMAF nagy sikerrel fejeződött be, ideje volt a mércét magasabbra tenni.
Itt kezdődött a Kiteenarium.
Az elmúlt két évben az Ocean Souls változtatta tagjait, így most leginkább olyan, mint egy élő organizmus – változik, és növekszik.
A Kiteenarium Showra vannak énekeseink és zenészeink Finnországból, Horvátországból, Bulgáriából, Ausztráliából, Romániából…
A zene szenvedélyes szeretete miatt vagyunk még együtt, és mert szeretjük, amit csinálunk, és ha szívből csinálod, akkor mindenre képes vagy!

Producerek: Plamen Dimov, Eeva Nygren, Dean K. Kopri
Grafikák és illusztrációk: Adrian Olebiński és Kateherine Arhipova
Fordítás: Lidia Dimov
Hangmérnök: Kauko Leppänen
Világosító: Samppa Hirvonen
Grafika: Samppa Hirvonen
Zenetanárok: Mehmet Elmas és Dean K. Kopri
Ocean Souls Csoport: Mehmet Elmas (Románia) Rositsa Delieva (Bulgária) Kristina Minarik (Horvátország) Teodora Stoyanova (Bulgária) Mijalković Nina (Szerbia) Dragica Maletić (Szerbia) Tsena Stefanova (Bulgária) Ioana Şutu (Románia / Finnország)
Zenészek: Dubravka Balent, hegedű (Horvátország) Joonas Tuuri, nagybőgő (Finnország) Andrew Wrangell, zongora és billentyűs (Ausztrália) Dean Kopri, zongora és billentyűs (Horvátország)
Narrátor: Lidia Dimov

Az előadások időpontja:

2017. 07. 16. 18 óra
2017. 07. 17. 18 óra
2017. 07. 18. 18 óra

A helyszín:
Kiteesali – Kitee

 

Facebook Comments

By | 2017-06-19T08:58:35+00:00 május 2nd, 2017|Hírek, érdekességek|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment