Dagobert Univerzum Misztériuma – Első rész

//Dagobert Univerzum Misztériuma – Első rész

Dagobert Univerzum Misztériuma – Első rész

A Nightwish Dreamers bemutatja

a www.kickstarter.com-on létrehozott projektjét, és ami hozzá tartozik

A Dagobert misztériuma

Mi a rejtély maga?

Donald kacsa Zsémbes skót nagybácsija, a Disney által jegyzett Dagobert bácsi már hetven éve, hogy megrajzolta egy szabadúszó művész, Carl Barks.

Azóta számtalan rajongóját ihlette meg az egész világon, aki megfordult zenében, filmeken, szobrokként, könyvekben stb.

Nem tudtuk elmesélni a leggazdagabb kacsa történetét a rajongók közreműködése nélkül, akiket megihletett. A listához tartozik Don Rosa, a legnagyobb rajongója, aki a Dagobert bácsi élete és ideje ünnepelt írójává vált, és Tuomas Holopainen a világhírű Nightwish együttes vezetője, aki a nemhivatalos soundtrack-jét szerezte.

A rajongók szenvedélyesen támogatták a legelső nap óta. Múlt nyáron először szavaztak meg minket a Közönség Díj szavazó versenyen, ami lehetővé tette az első filmfelvételt.

Nem szerettük volna megint a rajongók segítségét kérni, de mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy nem vagyunk képesek nélkületek megcsinálni. Így megtaláltuk a módját, hogy nektek is megérje.

A díjak

De büszkén ajánljuk fel a következő két díjat:

Goldie O’Gilt

Lehetőséget kapsz megjelenni a filmben, ha megkapod a Goldie O’Gilt Díjat. Elmondjuk a felvételhez szükséges instrukciókat, hogy lefilmezd magad a kedvenc Dagobert bácsi pillanatoddal, a te eszközöddel (telefon, webkamera, stb.), vagy el tudunk menni, és lefilmezni téged az országodba, ha az szerepel a látogatási listánkon.

Így szerepelni fogsz mindenképp a dokumentumfilmben: vagy a film egyik fejezetében, vagy a végén a stáblistában. Ezt 500 vagy annál több euró adomány adásával kapod meg. A 12 potré egyik tulajdonosa lehetsz, melyeket Don Rosa újraalkotott a filmhez a ’Dagobert bácsi élete és kalandjai’-ból. Ezek a legnagyobb eredeti alkotások, melyeket valaha csinált (maga a művész szerint is). Azt nem tudjuk megígérni, hogy teljesen érintetlen állapotúak lesznek az utazások után, de ez lesz a lehetőségetek, hogy megszerezzétek az eredeti kellékeket, és egy eredeti alkotást.

Minden egyes már elkelt portré át lesz húzva a honlapjukon a GIF képen:

A mi első 25 000 €-nyi célösszegünk lehetővé teszi, hogy a rendező fogja a kameráját, és végigszelje Európát, hogy lefilmezze az „ihletett rajongókat”, és időben, decemberig befejezze a filmet.

Ez nem az ideális, de a legalacsonyabb összeg, amivel be tudjuk állítani a költségvetésünket ahhoz, hogy megvalósítsuk a filmet, amit mindig is láttunk lelki szemeink előtt. Az 50 000 €-nyi bővített célösszeg jobb felszerelést tenne lehetővé, és teljes személyzetet (akiket etetni, utaztatni, fizetni kell), hogy a legszebb vizuális élményt nyújtsuk a dokumentumfilmhez. (Például mindent 4K-ban vennénk fel, a HD helyett.)

Ha elérjük az 50 ezres bővített célösszeget, akkor egy DVD példányt kapnál az elküldött link helyett. Ami, valljuk be, tízszer jobb lenne. De mindenki, aki megkapja a Gyro Gearloose Díjat, megkapja a film fizikai példányát, ami korlátozott számú darabja a 16 mm-es filmnek, amit akkor használtunk, amikor Don Rosa rajzolta a portrékat.

Minden rajzolási folyamat a 16 mm-es film kamerával lett felvéve, hogy megteremtse a régi képregények megjelenítését. A szín és a mozgó anyag aspektusa, ami a 16 mm-es filmen fut, nagy segítséget jelent elmerülni a rajzokban, melyek a dokumentumfilm igazi sztárjai. És mit kell tenni, hogy a díjak bármelyikét, illetve a jutalmat megkaphassuk? Az említett Goldie O’Gilt Díj elnyeréséhez 500 vagy annál több euro adományt kell adnod. De a határ a csillagos ég. Ha 3000 vagy annál több euro adományt küldesz, akkor már jár 2 db belépő a film párizsi bemutatójára is (szállás, utazás persze nem.) Meg egyéb bónusz sztáff is 🙂

Nightwish rajongók!

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy kitaláltunk valamit, ami tetszeni fog nektek!

A továbbiak elolvasásához, kérünk, jelentkezzetek be a honlapunkra!

FOLYT KÖV 🙂

Facebook Comments

By | 2017-06-19T08:38:22+00:00 június 4th, 2017|cikksorozatok|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.