Vissza a múltba: Heikki Kovalainen & Nightwish

Főoldal/Hírek, érdekességek/Vissza a múltba: Heikki Kovalainen & Nightwish

Vissza a múltba: Heikki Kovalainen & Nightwish

A Nightwish Dreamers csoportunkban többen is osztottátok az a YT videót, ahol a McLaren volt  Forma 1-es pilótája, Heikki Kovalainen új oldaláról mutatkozik be. A dobszerkó mögött zenél, és nem másokkal, mint a Nightwish tagjaival. 🙂

A videó 2010-ben került fel a Nightwish és a volt pilóta hivatalos a  Youtube csatornájára is.

Láthatjuk, ahogy Tuomas gitározik, és Jukka “szintetizátoron” virtuózkodik. 🙂

A nuclearblast honlapján kiderül, hogy a nevezetes esemény a 2008. november 06-án megtartott sao paulo-i Forma 1-es futamhoz kötődik.

Heikki Kovalainen meghívásának eleget téve a Nightwish a helyszínen követte végig a Forma-1-es idény utolsó megmérettetését, a Brazil Nagydíjat. Bár Anette még nem érkezett meg a november 5-én kezdődő dél-amerikai turné helyszínére, a srácok néhány nappal korábban utaztak Brazíliába a futam kedvéért.

Ahogy az eseményről írnak:

Szokatlan látvány a Forma 1 Sao Paulo-i futamán…

… Heikki Kovalainen üdvözölte vendégeit, és bemutatta őket kollégájának, Lewis Hamiltonnak az új világbajnoknak: a Nightwish-t, napjaink legsikeresebb metál zenekarának. A német Echo Díj győztesének…

Tuomas Holopainen: „ Le vagyok nyűgözve az egész eseménytől. A szállodánál vett fel minket már 7:30-kor. Megmutatta a kifutót, és a parancsnoki központot. Továbbá „elmagyarázta” a kocsiját, és bemutatott Lewis Hamilton-nak, és ráadásul szereti a zenénket! Rendkívül vicces, hogy a Világbajnok metál rajongó. Ámbátor nem szólt metál a VIP after partin, csak DISCO klasszikusok. Hamilton édesapja ült a lemezek mögött, és a vendégeket, mint DJ szórakoztatta.”

A közös zenélés hab a tortán. 🙂

Egy másik vidóban a Stars & Cars 2008-on:

Facebook Comments

By | 2017-06-28T14:06:02+00:00 június 25th, 2017|Hírek, érdekességek|0 hozzászólás

About the Author:

Hagyj üzenetet