Scrooge Mystery – a stábról

Főoldal/cikksorozatok, Nightwish Dreamers hírek/Scrooge Mystery – a stábról

Scrooge Mystery – a stábról

Cikksorozatunk utolsó cikkjében bemutatjuk a stábot, akik a sikeres kickstarter projekt befejezése után nekiállnak annak a dokumentumfilmnek, melyet Carl Barks 70 évvel ezelőtt megálmodott figurájának, a világ leggazdagabb kacsájává vált Dagobert McCsip születésnapjára készítenek.

A projekt holnap este nyolckor zárul. Addig van még lehetőség a felajánlásokat elküldeni. Kérjük azokat a Dreamerseket, akik a felajánlást nem tették, de máig nem utalták el az összeget, ha ezt ma teszik meg, a netbankon letölthető tranzakciós igazolást küldjék el a dreamers@nightwishdreamers.hu email címre, mert előfordul, hogy a banki tranzakció nem zajlik le addig, amíg nekünk mindenképpen be kell fizetnünk az összegyűlt adományokat. Csak a felajánlás alapján nem tudjuk belevenni az összeget. Előre is köszönjük!

A Scrooge oldalunk, ahol az utolsó pillanatokban még csatlakozhatsz: KATT IDE!

 

Morgann Gicquel – francia fim készítő.

Hosszú idő óta rajongója Don Rosa-nak, és az európai útjain követve őt, rendezett egy rövid klipet, amikor 2013-ban Franciaországban járt. Ez a videó volt, ami miatt kapcsolatba kerültek egymással, és elindította barátságukat, ami a The Scrooge Mystery-hez vezetett.

 

Ahogy az honlapján ír gyerekkoráról:

Két fontos apafigurával nőttem fel: óriás béta kamerával és a Jurassic Park játékokkal.

Ezeken keresztül láthatjátok eddigi életem: a kis szörnyek varázsa, és ez a hatalmas eszköz, ami több mint feleakkora volt, mint én, ami mindent rögzített, amit láttam.

Amikor 11 éves voltam, kaptam egy LEGO Stúdiót, egy LEGO film szett, saját mini kamerával, és vágó programmal. Ez volt a kezdete a képkockánként beállított animációk felé, amit ma is folytatok.

Minden reggel iskolába menet előtt, 13 évesen, megnéztem egy filmet. Két órával az tanórám kezdése korábban keltem fel és szereztem instrukciókat belőlük. Magamat fejlesztettem több mint négy éven keresztül Polanski, Spielberg, Weir, Kubrick, Lynch filmjei által, hogy csak néhányat említsek.

14 évesen: Mindent filmeztem. Barátaimat, kutyámat, szüleimet, a tengert, az eget, a holdat. a LEGO-t… Felépítettem a saját rövidfilm történeteimet barátaimmal, ami nagyon kéznél voltt. Nyolcadik osztályban három osztálytársammal közösen rendeztünk eg y14 perces dokumentumfilmet Shoah-ról.

Az elmúlt tíz esztendőben több mint 30 rövidfilmet, 200 közösségi és reklámvideót, és  zenei videót is rendezett. És most a The Scrooge Mystery rendezője.

 

Laura Gidrol – co-producer


Franklin Henricksen – vezető operatőr

Ashley Werner – Asszisztens rendező

Sebastián Ferreira – zeneszerző

Karli Kopp – operatőr

Gaul Porat

Margaux Caroff – fordító

 

Facebook Comments

By | 2017-06-30T09:48:39+00:00 június 30th, 2017|cikksorozatok, Nightwish Dreamers hírek|0 hozzászólás

About the Author:

Hagyj üzenetet