Tuomas versei (©Nightwish Dreamers)

//Tuomas versei (©Nightwish Dreamers)

Tuomas versei (©Nightwish Dreamers)

Gondoltunk egy nagyot…vagyis lett egy ötletem (ismét)  💡 , amikre Palex csak ennyit szokott reagálni: Jájjááájjjájjjjájjj 😱😱😱😱 (mivel ez mindig valami  “extrém” feladatot jelent neki…). 😀 😀 😀 –  (Zsu)

“Nem csoda, ha jajgatok 😆  😆  😆  No persze… Zsu kitalál valamit, a megvalósítás meg énrám vár… ami esetünkben a videó elkészítése… “(Palex)

Az ötlet megvalósítása pedig már javában folyik. Már több mint tíz versvideót láthattok a honlapunkon.

Megtekintésükhöz KATT IDE!

Egy olyan dolog, amit még soha egyetlen fanclub, egyetlen rajongó sem csinált!

Adjunk hangot Tuomas költészetének magyarul!

Mindehhez a Ti közreműködésetekre is szükség van! 

Minden rajongó egyetért abban, hogy Tuomas által írt dalszövegek csodálatosak, felemelnek, elröpítenek, katarzist okoznak. Valójában ezek a dalszövegek gyönyörűséges, lélek-mélyről fakadó versek. A tervünk, hogy ezeket a verseket megmutassuk dallam nélkül, azaz nem Tuomas által írt zenei alappal.  Palex kihasználva anyanyelvünk sokszínűségét, már nagyon sok dalt lefordított. A dalszöveg fordításokból a honlapján, a jobb oldali Nightwish menüben lehetne választani egy vagy több verset, melyet Ti mondanátok el magyarul, rögzítenétek és elküldenétek nekünk email-ben (pesthysanyi@yahoo.com vagy a dreamers[@]nightwishdreamers.hu). Csak hanganyagot, mert Palex mindegyikhez önálló videót készít.

Kérjük, hogy a beküldő írja meg azt is, hogy milyen néven szeretne szerepelni a versvideóban. Aki rendelkezik angol tudással, az angolul is rögzítheti a szavalást, hogy majdan Tuomas is értse melyik verséről van szó. 😉 Aki magyarul mondja fel a verset, abban a videóban benn lesz az eredeti dalszöveg. A videók folyamatosan fognak készülni, ahogy külditek az általatok szavalt Tuomas verseket.

Nem profi szavalást várunk, hanem szívből jövő rajongóit! ❤️❤️❤️

Mutassuk meg a magyar rajongók kreativitását, szenvedélyét!

Vegyetek egy nagy levegőt, kapjátok elő a telefonotokat és szavaljatok! Csak elkezdeni nehéz! Ha rákaptok az ízére, utána már egymás után külditek majd a felvételeket!

Várjuk a kedvenceteket, várjuk azokat a verseket, melyek nektek fontosak, melyek sokat jelentenek számotokra, melyek felkavarnak, izzítanak, csillapítanak, katarzist hoznak. Ide: dreamers[@]nightwishdreamers.hu

A verseket itt találjátok: Palex dalszövegfordítás videói honlapja

Ha nem, akkor keressétek Palexet, a pesthysanyi@yahoo.com vagy a dreamers[@]nightwishdreamers.hu-n, mert előfordulhat, hogy még nincs fenn a honlapon (az is előfordulhat, hogy még nincs dalszövegfordítás.) És ha van, elküldi a szavalásra választott dalszövegfordítást.

 

 

 

Facebook Comments

By | 2019-03-20T19:11:41+00:00 szeptember 28th, 2017|Nightwish Dreamers hírek|14 hozzászólás

About the Author:

14 hozzászólás

  1. […] Főoldal/Nightwish Dreamers hírek, Tuomas költészete Nightwish rajongói vers videók/Az Nightwish Dreamers első ‘Tuomas költészete’ vers videója Előző […]

  2. […] Részletesen itt olvashatsz projektünkről: KATT IDE! […]

  3. […] A részleteket itt olvashatod: KATT IDE! […]

  4. […] Részleteket itt olvashatsz róla: KATT IDE! […]

  5. […] És hogyan tudod te is bemutatni kedvenc Nightwish dalod versben? KATT IDE! […]

  6. […] Erről részletesen itt olvashattok: KATT IDE! […]

  7. […] És hogy hogyan is működik ez a projektünk? Erről részletesen itt olvashatsz: KATT IDE […]

  8. […] Erről részletesen itt olvashatsz: KATT IDE! […]

  9. […] Valamint továbbra is várjuk Tuomas dalszövegeinek magyar és eredeti változatának szavalatát is. Melyből szintén videó készülhet! KATT IDE! […]

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.