AURI – The Space Between

AURI – The Space Between

A minap tette ki a YT csatornájára a Nuclear Blast a márciusban megjelenő debütáló Auri album második dalát, a ‘The Space Between’-t, az előfutár ‘Night 13’ után.

Ebből már tudni lehet, hogy mit várhatunk az albumtól. Tuomas azt mondta, hogy szüksége van, hogy kiírja magából a ZENÉT. ÉS amikor befejezték Troy-jal, és Johannával az albumot, végtelenül felszabadultnak érezte magát, és újra késztetést érzett – amit az elmúlt másfél évben nem, mert nem rossz értelemben véve, üresnek érezte magát -, hogy ismét Nightwish dalokat írjon. És márt hat dal meg is van a tarsolyában, melyet majd bizonyosan követni fog számtalan több is.

Addig is tegyünk egy utazást  abban a misztikus, és különleges világban, amit az Auri albummal teremtettek.

Erős késztetést éreztem, amikor az első dal megjelent, hogy elkészítsem a magam videóját. Igyekeztem olyan különleges képi világot, amellyel érzésem szerint ki tudom fejezni amit a dalok sugallnak. Olyan új technikákat sikerült felhasználnom a videó elkészítésekor, amit még soha.

Dőljünk hátra a karosszékünkben, vegyük fel a fejhallgatót és merüljünk el egy olyan világban, mely nem ITT van, Egy olyan világban, ami nem OTT van. Egy olyan világban, mely a kettő között bontakoztatja ki misztikus csápjait, hogy körbefonja lelkünk, és úgy érezzük: IGEN, ez maga a Világ.

Először készült el egy fan videó az Auriról:

Aztán a ‘Night 13’

És most elkészült a ‘The Space Between’

A lemez március 23-án jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában:

A Nuclear Blast Hivatalos Night 13 videója:

Az album előrendelése a Nuclear Blast-nál

 

 

Facebook Comments

By | 2018-02-25T21:29:06+00:00 február 25th, 2018|A zenekar tagjainak projektjei, Nightwish Dreamers hírek|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.