Floor és kedvenc állatai, a lovak

//Floor és kedvenc állatai, a lovak

Floor és kedvenc állatai, a lovak

Floor kedvenc állata a ló, ezt minden rajongó tudja róla. Legutóbbi Facebook posztja új lováról szól. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány interjú részletet, és Floor közösségi média posztját, ahol Floor a lovakról, és lovairól posztolt. Induljunk az időutazásra, felpattanva egy pej hátára, és kövessük Floort. Kezdjük 2014-ben:

2014 szeptember 30. Nightcom interjú (részlet)

„Ha lenne elég időd egy új szakmát szerezni, mi lenne az?

Zenésznek lenni nem munkát jelent, Te ZENÉSZ VAGY! Nos, nem tudnék mást elképzelni, amit csinálhatnék. Vannak hobbijaim, és más érdeklődési köröm is, de azok soha nem lennének a hivatásaim. Mindig is szerettem a lovakat, és a lovaglást, és még meg is próbáltam, hogy ebből kiindulva legyen meg a hivatásom, még az előtt, amikor a zene választás volt, és nem elhivatottság. Ha bármi lenne, ami afelé terelne, de ismét mondom, én zenész vagyok, és nagyon boldognak és áldottnak érzem magam. És ezt teljes munkaidőben csinálhatom!

Instagram poszt 2015. május 6-án:

Ő Pete. Egy Texasban élő gyönyörű ló, aki az első vadnyugati lovaglás élményét adta. A tulajdonosai meghívták a Sabaton együttest a bájos farmjukra. Szerencsés voltam, hogy csatlakozhattam hozzájuk. Milyen csodásan fantasztikus a texasi élmény! Hálás köszönet a családnak, akik egy tökéletes napot ajándékoztak nekem!

2016 december 12. loudersound.com interjú (részlet)

A loudersound.com interjújában olvasható (2016-12-01) hogy élete második legnagyobb sérülése az volt, amikor leesett a lóról. EZ 13 éves korában történt. Vakáció ideje alatt a szüleivel nyaralt. „Már akkor is nagyon magas volt, és egy istálló tulajdonosa azt gondolta, hogy idősebb, mint valójában volt, és felültette egy vadabb lóra. Leesett a lóról, megütötte a fejét, és agyrázkódást szenvedett. És emiatt megfigyelés alá helyezték a pszichológia osztályon. Ahogy mesélte: „ A kórtermet egy bolond alkoholista nővel kellett megosztanom, akit az ágyhoz kötöztek. Pelenka volt rajta, és naphosszat a férje után kiáltozott. Nem volt szép!”

De ez nem riasztotta el a lovaktól, mert azóta is szenvedélye a lovak és a lovaglás,

Facebook poszt 2019. január 16.

„Helló Világ! Egy ideig offline voltam, melegen ajánlva felfrissülni. De mindannyian hiányoztok, és mesélni szeretnék a gyerekkori álmomról. Egy új ló büszke tulajdonosa vagyok! A bal oldali nagy fickó az új barátom, akivel egy hét után már kötődünk egymáshoz. A póni az ő társasága, és Freja őt szereti jobban, mert fel is ülhet a hátára. A lovam egy hét esztendős kanca, és anyám után, Lily-nek neveztem el. Lily még nem volt futtatva, így elkezdtem az edzését. Izgalmas számomra, és eltölt energiával és kreativitással.””

Ebben a posztjában kérdezi meg a rajongókat, hogy tudják-e, milyen fajta.

Facebook poszt 2019. január 29.

Sétálni mentünk velük, a téli csodaföld fagyos boldogságában, Csönd!

Feltöltődtem, és kreatívvá válva meg akartam osztani ezt a kis kinyilatkoztatást veletek, mert mindenkinek szüksége van arra, hogy néha „kisüsse” az agyát annak érdekében, hogy egészséges maradjon. Nem az alvás az egyetlen útja annak, hogy feltöltődjünk. Te mit teszel azért, hogy újratöltődj?

Facebook poszt 2019. január 23.

Nyeregben, teszünk egy kis sétát, hogy megszokja. Sokan válaszoltak a kérdésemre, hogy ő milyen fajta. Lily egy Clydesdale, aki Skóciában született és a Little Big Ranch-ben élt, mielőtt eljött hozzám. Svédország ezen részén kevesebb a hó. De vastag a kabátja, ami melegen tartja őt, és úgy tűnik, imádja a sétáinkat, és én magam csutakolom, és kantározom, és egyebek.

Facebook poszt 2019. február 3.

“Hó és lovak, és a lányom és talán még egy kis mézsör ma délután! Boldog vasárnapot!”

Facebook poszt 2019. március 19

“A lovak bajuszai lehetnek a legviccesebbek legbájosabbak és legaranyosabbak.”

Facebook poszt 2019. április 10.

“Boldogság! Otthon a családommal! Egy cseperedő, mert van nekünk Alma, aki pár hete velünk él. Ő egy rövidszőrű vortesh több tonnányi energiával és szeretettel. Kiváltságosnak tartom magamat, hogy ennyi jó van az életemben.’

És elérkeztünk a legutóbbi poszthoz:

Facebook poszt 2019 június 25-én:

“Lily lovam kapott egy új társat. Alapos megfontolás után úgy döntöttem, hogy veszek egy fiatal lovat. Azonnal beleszerettem ebbe a gyönyörű két éves Halflinger csődörbe. Lily az elejétől fogva kedveli őt . És különleges a neve is. Az, ami aranyat is jelent, sok mást is jelent is számomra. Az ő neve Auri.

Facebook Comments

By | 2019-06-30T15:20:32+00:00 június 30th, 2019|Egyéb|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.