Arch Enemy új lemeze

/Arch Enemy új lemeze
Arch Enemy új lemeze 2017-09-05T15:42:42+00:00

A 2014-es év nagy jelentőségű volt a csapat életében hiszen márciusban távozott az énekesnői posztról Angela Gossow közel 13 év után. Helyét nagy meglepetésre Alissa White-Gluz vette át,(aki a The Agonist együttesben kezdte karrierjét) és egyéniségével kissé extrém megjelenésével új színt hozott sok tekintetben az Arch Enemy életébe. Ezt bizonyítja a már júniusban megjelent album is ami War Eternal címmel dobtak piacra, és egyéni véleményem szerint hozta a tőle”elvárt” feelinget a csapat.

Koncertek sora következett és a 2016-os Wacken fesztiválos és Tokiói fellépésről ez év márciusának végén As the Stages Burn! címmel live albumot adtak ki.

De a héten itt az új Enemy támadás hiszen szeptemben 8.-án jelenik meg a következő korong Will to Power címmel. Mindennek a felvezetőjeként az albumról először (2017.07.14) a The World is Yours címmel, majd (2017.08.26), a második The Eagle Flies Alone dal hivatalos klipjével örvendeztették meg a rajongókat!

THE WORLD IS YOURS

THE EAGLE FLIES ALONE:

 

A Will to power album a Century Media gondozásában kerül piacra,s az alábbi dalokat tartalmazza. Egyenlőre bónusz korongról még infót nem tudni.

 1. Set Flame to the Night
 2. The Race
 3. Blood in the Water
 4. The World Is Yours
 1. The Eagle Flies Alone
 2. Reason to Believe
 3. Murder Scene
 4. First Day in Hell
 5. Saturnine
 6. Dreams of Retribution
 7. My Shadow and I
 8. A Fight I Must Win

 

És bejelentették már a lemez turnét is  😛

BY FALLENANGEL