FLOOR JANSEN

/FLOOR JANSEN
FLOOR JANSEN 2018-06-20T12:26:36+00:00

A Musical Főiskola után ez a fiatal Kis Bolygó Hollandi egy életre rabja lett a zenének, éneklésnek, és előadó művészetnek. Kiderült, hogy egy színes karriert fut be.
1981. havas februárjának 21. napján születtem. Szeretnem kellett volna a havat és a hideget, hogy 33 évvel később Finnországba költözzek . A választás megtaníttatta velem a nyelvet, és a finn együttesem tagjainak kultúráját. A srácokkal évekkel ezelőtt találkoztam egy európai turnén, ahol a holland együttesemet, az After Forever támogatta a Nightwish. Elég jól boldogultunk és mindig kapcsolatban voltunk az évek folyamán. Az élet tele van meglepetésekkel, és itt vagyok, Finnországban élek, és a Nightwish-ben énekelek!
Visszatérve 1997-re, volt egy próbaéneklésem az After Forever metal együttes kis próbatermében. A srácok egy háttérénekest akartak. Imádtam a rockot, és metált, és együtteseket női énekesekkel, s ez akkor szinte nem is létezett, de lenyűgözött. A Gathering volt az első, aki azt akarta, hogy egy metál bandában is énekeljek. Aztán jött a Nightwish első albuma, majd a Within Temptation-é. Hamarosan az After Forever fronténekese lettem és az 1999-es demónk lemezszerződést hozott. 2000-ben jelent meg az első albumunk, a Prison Of Disire. Felvettük 18 évesen úgy, hogy életemben egyetlen ének órám sem volt. Ez hamarosan megváltozott, amikor tanulni kezdtem a Rock Akadémián, Hollandia új iskolájában. Több album, és hat év tanulás után az After Forever véget ért „főműsor időben.”

Úgy döntöttem, hogy a Revamp nevű új metál együttesben folytatom. Ez az együttes még létezik, de pillanatnyilag szünetel a Nightwish-sel lévő feszes programok miatt.

(További részletesebb életrajzom a hivatalos oldalamon találsz: http://floorjansen.com/)

Love life to the max! Enjoy every moment of it, love deeply, learn what “makes you tick” and dare to chase your dreams.
Életfilozófiám:
Szerelmi életet a maximumra! Élvezd minden pillanatát, szeress mélyen, ismerd meg, mi motivál téged, és merd üldözni az álmaidat.