Köszönjük jelentkezésedet alakuló egyesületünkbe!

/Köszönjük jelentkezésedet alakuló egyesületünkbe!
Köszönjük jelentkezésedet alakuló egyesületünkbe! 2017-06-19T23:06:46+00:00

Kedves Dreamers Társunk!
Üdv a Nightwish Dreamers Egyesület alapító csapatában!

Nagy öröm számunkra, hogy alakuló egyesületünk alapító tagjainak sorába jelentkeztél!

Ahhoz, hogy tagságod érvénybe lépjen, szükséges, hogy részt vegyél szeptember 8-10 között megrendezésre kerülő kirándulós találkozónkon, amit terveink szerint Szilvásváradon fogunk megrendezni.
A találkozóról részletes információt fogunk küldeni a megadott elérhetőségeken.
A kirándulós találkozónk egyik fő programpontja a Nightwish Dreamers Egyesület alakuló közgyűlésének megtartása, és a szükséges hivatalos dokumentáció aláírása.

Csak akkor válik véglegessé alapító tagságod, ha ezen az eseményen részt veszel!

A részvételedre feltétlenül számítunk, hiszen az alapító okiratot Neked is alá kell majd írnod ott a helyszínen! Továbbá így tudsz élni szavazati jogoddal a vezető tisztségviselők megválasztásában, és minden egyéb eldöntendő kérdésben. Így válhatsz magad is választhatóvá, azaz így válsz jelölhetővé egy-egy tisztségre, amiről majd a jelenlévők döntenek szavazataikkal.

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel, írd meg email címünkre (dreamers@nightwishdreamers.hu) vagy hívj bennünket telefonon a 06 70 850 6140-es telefonszámon, ahol Tutu készséggel áll rendelkezésedre.

Nézd meg email postafiókodat is, ahová jelentkezésedről visszaigazolást küldtünk!
Kérünk, hogy a dreamers@nightwishdreamers.hu email címet vedd fel megbízható partnereid közé, illetve gmail-es postafiók esetén a levelünket helyezd át az ‘Elsődleges’ fül alá, hogy biztosan megkaphatsd további üzeneteinket is! – Köszönjük!

Forever Nightwish!

Az egyesület alapító szervezői