Nightwish Dreamers Egyesület

Főoldal/Nightwish Dreamers Egyesület
Nightwish Dreamers Egyesület 2017-08-16T17:44:40+00:00

Ha szereted a metál zenét,

Ha hiányzik a hétköznapjaidból egy összetartó, egymást segítő szabad közösség tele tervekkel,

Jó helyen jársz!

A Nightwish Dreamers Magyarország első civil metálközössége.
Mi alapítók úgy döntöttünk, hogy hivatalos formába öntjük eddigi tevékenységünket, ami további lehetőséget nyit meg mindenki számára.
Alakuló egyesületünkbe szeretettel várunk minden lelkes tenni vágyót, aki hozzá tud járulni egyesületünk munkájához vagy résztvevője szeretne lenni, és nem akar kimaradni.

A hivatalos formákat félretéve…

A metál zene szeretete évtizedek óta éltet minket. Jó tartozni valahova, egy közösségbe, összetartozni egy társasággal. Már a kezdetek-kezdetén felmerült, hogy ahhoz, hogy elérjük célunkat, nem maradhatunk meg egy nagy baráti társaságként, hivatalosan is jegyzett formát kell alkotnunk. Sok tervezgetés és gondolkodás után, miközben egyre gyarapodó létszámú találkozók jöttek létre közösen utaztunk saját szervezésben a Nightwish kassai koncertjére is. Mivel egyre többen lettünk, így elérkezett az idő, hogy ismét felszínre kerüljön a régi terv. A legutóbbi május 20-án megtartott találkozó alkalmával már közösen beszélgettünk az egyesület alapításáról, ahol már ott sokan jeleztétek szándékotokat, hogy az alapítókhoz csatlakozva, örömmel vesztek részt az egyesület munkájában.

Te is tarts velünk!

Alakuló egyesületünk célja és küldetése:

“A szimfonikus- és gótikus metál zene, különösen a Nightwish együttes rajongóinak összefogása, közösség szervezése, valamint e zenei stílus által ihletett művészet tehetséggondozása, menedzselése, támogatása, valamint a hátrányos helyzetűek és az arra rászorulók számára az ebbéli művészethez való hozzáférés és esélyegyenlőség biztosítása.”

                

Miért tartozz közénk?

Néhány gondolat, amit csatlakozóink mondtak:

 • Megismerhetsz új embereket, akik hasonlóképp vélekednek a zenéről és azonos értékrenddel bírnak a világról, tiszteletben tartva a másik ember véleményét
 • Mert összekötheted a hobbidat egy társadalmilag hasznos tevékenységgel
 • Mert egy fantasztikus összetartó, egymást segítő közösségben lenni nagyon jó dolog
 • Mert itt mindannyian szeretjük a metál zenét, azon belül sokunk kedvence a Nightwish
 • Mert az ország szinte minden szegletéből vagyunk, és ez folyamatosan bővül
 • Mert rendszeresen (jelenleg kéthavonta) összejárunk, hogy együtt töltsünk egy-egy varázslatos estét
 • Mert ha tehetjük, együtt járunk koncertekre (nem csak Nightwish-ra)
 • Mert folyamatosan szervezünk közös programokat
 • Mert, ahogy lehetőségeink engedik, tagjainknak egyre több kedvezményt biztosítunk

Most Te is lehetsz alapító!

A Nightwish Dreamers Egyesület alapító tagja az lehet, aki:

 • Elfogadja az egyesület célját, (lásd fent)
 • Az egyesület hivatalos megalakulásáig jelzi ebbéli szándékát
 • Részt vesz a 2017. szeptember 8-10. között szervezendő Nightwish Dreamers Nyárzáró találkozó, ahol az alakuló közgyűlést megtartjuk

Csatlakozz az alapítókhoz!

Hogyan jelentkezhetsz egyesületi tagjaink sorába?

 • Az oldal alján található űrlap kitöltésével

Mi történik ezután?

 • Felveszünk az alapítóink sorába.
 • Szeretettel várunk a „Nyárzáró találkozó”- n, ahol megtartjuk az alakuló közgyűlést, és a tisztségviselők megválasztását. Itt jelen kell (!!!) lenned, mert minden okiratot személyesen kell aláírnod, személyes okmányaid bemutatásával, az alakuló közgyűlést segítő ügyvéd jelenlétében.
  Ha már voltál velünk Nightwish Dreamers találkozón, vagy Nightwish koncerten, már tudod, kik vagyunk, ha még nem találkoztál velünk, akkor meghívunk a legközelebbi találkozónkra 2017. július 22-re, hogy megismerhess minket, és a Dreamersek ott jelenlévő részét, így a kiránduláson már otthonosan érezheted magad, hiszen a személyes, élő kapcsolatot fontosnak tartjuk.

Tervezett tagsági díj

A tagsági díj célja, céljaink elérésének elősegítése, az Egyesület működésének fenntartása. Tervezett éves tagdíjunk 6.000,- Ft, (pl.: 2 üveg sör/üdítő havonta), melynek befizetési módjáról a nyilvántartásba vételünket követően, részletes tájékoztatást fogunk küldeni.

Milyen szerepet, feladatokat vállalhatsz az Egyesületben?

 • Alapító tagként jelölhetővé válsz vezetőségi tisztségek betöltésére (ha elmúltál 18 éves)
 • Alakíthatod ötleteiddel rendezvényeink programjait és minden olyan tevékenységben szívesen látunk, amit örömmel, önként, a közösség fejlődéséért összetartásáért tenni szándékozol, ha ezek azonosak céljainkkal, amit itt alább megismétlünk:

“A metál zene, különösen a  Nightwish együttes rajongóinak  összefogása, közösség szervezése, valami e zenei stílus által ihletett művészet tehetséggondozása, menedzselése, támogatása, valamint a hátrányos helyzetűek és az arra rászorulók számára az ebbéli művészethez való hozzáférés és esélyegyenlőség biztosítása.”

Gyere, tarts velünk!

Tagsági jelentkezési űrlap

A jelen űrlap kitöltésével kifejezem abbéli akaratomat, hogy a Nightwish Dreamers Egyesület (alapító) tagja akarok lenni.
Az űrlapban megadott adatokat kizárólag a Nightwish Dreamers (alakuló) Egyesület szervezéséhez, az Alapító okirat és mellékleteinek elkészítéséhez használjuk fel.
A megadott adatokat az alapításban résztvevő ügyvéden kívül harmadik félnek nem adjuk át.
Az adatokat az adatvédelmi tövényben maghatározottak szerint, a lehető legbiztonságosabb körülmények között tároljuk.
Amennyiben adataid kezelésére és nyilvántartására vonatkozó hozzájárulásodat vissza kívánod vonni, kérjük, írj egy e-mailt a dreamers@nightwishdreamers.hu email címre, és azt azonnal töröljük.